Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
greek english

Θα πρέπει να επανεξετάσουμε καλύτερα τη γεωπολιτική μας κατάσταση

Είμαστε ένας Οργανισμός, ο οποίος έχει κοινές αξίες, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε σε βάθος τί οράματα έχουμε για τον 21ο αιώνα. Διαβάστε την παρέμβαση του Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στο Συμβούλιο Υπουργών του ΟΑΣΕ (Αμβούργο, 08.12.16)

Η Ελλάδα δεν αγωνίζεται μόνο για το εθνικό της συμφέρον. Αγωνίζεται για το συμφέρον ολόκληρης της Ευρώπης και τη διεθνή νομιμότητα.

Δεν διεκδικούμε τίποτα το οποίο δεν μας ανήκει. Αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα από εκείνο που μας αναλογεί με βάση το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.Ομιλία Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου και ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, στην τελετή ορκωμοσίας της ΚΒ Σειράς Ακολούθων Πρεσβείας

Θέλουμε να διαμορφώσουμε νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας στη ΝΑ Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο

Συνέντευξη Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στο δημοσιογράφο Αθανάσιο Έλλις και στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (25 Σεπτεμβρίου 2016)

Συνεχίζουμε τη θετική ατζέντα της Διάσκεψης της Ρόδου

Δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τους Υπουργούς Εξωτερικών του Λιβάνου και της Κύπρου (Βηρυτός, 9.11.2016)

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

RSS 2.0