Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου, σε ημερίδα με θέμα «Ασιατικές Αγορές» (Θεσσαλονίκη, 16.3.2017)

Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017

Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κα Κυριακή Τεκτονίδου συμμετείχε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 σε ημερίδα με θέμα «Ασιατικές Αγορές» που συνδιοργάνωσαν το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο-Παράρτημα Βορείου Ελλάδας και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ).

Η ανωτέρω ημερίδα αποσκοπούσε στην ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας στην ιαπωνική αγορά.