Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή Αν. Γ.Γ. ΔΟΣ & ΑΣ Κ. Τεκτονίδου σε σύσκεψη Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος με Γ.Π. Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, A. Shcherbakov (Θεσ/νίκη, 13.03.2017)

Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017

H Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κα Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 σε σύσκεψη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος παρουσία του Γενικού Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Alexander Shcherbakov.

Αντικείμενο της σύσκεψης οι δυνατότητες ίδρυσης Ελληνο-Ρωσικού Επιμελητηρίου Τουρισμού και Ναυτιλίας και Ελληνικού–Ρωσικού Ιδρύματος Νεολαίας Φιλίας και Συνεργασίας με έδρα την Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων της Βόρειας Ελλάδας.