Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή Αν. ΓΓ ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου, σε εκδήλωση μνήμης για τους ήρωες του Κυπριακού Αγώνα 1955-1959 (Θεσσαλονίκη 3.5.2017)

Πέμπτη, 04 Μάιος 2017

H Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κα Κυριακή Τεκτονίδου, παρευρέθη την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής «1η Απριλίου 1955 – Κύπρος: Οι μαθητές της Θεσσαλονίκης τιμούν τους ήρωες του Κυπριακού Αγώνα 1955-1959».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., με συμμετοχή  μαθητών σχολείων Θεσσαλονίκης, στελεχών του Γενικού Προξενείου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας και την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος.