Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή Αν. Γ.Γ. ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου, στο 2ο Thessaloniki Summit 2017 (Θεσσαλονίκη, 05-06.10.2017)

Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017

Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κα Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2017 στο 2ο Thessaloniki Summit 2017.

Η Σύνοδος που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος  (ΣΒΒΕ) με τίτλο «Ισχυρή και ανταγωνιστική βιομηχανία ως προϋπόθεση για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», είχε ως στόχο να επισημάνει ρεαλιστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που η Ελλάδα, και ειδικότερα η Βόρεια Ελλάδα, και η Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.

Στο επίκεντρο της φετινής Συνόδου της Θεσσαλονίκης τέθηκαν η ευρωπαϊκή πολιτική για τη βιομηχανική ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας, οι επενδυτικές ευκαιρίες και η επιχειρηματική καινοτομία.