Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ, Γ. Κατρούγκαλου, με ΥΦΥΠΕΞ Καζακστάν, R. Vassilenko

Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ, Γ. Κατρούγκαλου, με ΥΦΥΠΕΞ Καζακστάν, R. Vassilenko

Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος, συναντήθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν, Roman Vassilenko, με τον οποίο συμπροεδρεύει στη Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Καζακστάν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις διμερείς οικονομικές σχέσεις, θέματα που θα απασχολήσουν τη Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Καζακστάν, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το πρώτο εξάμηνο του 2018, καθώς και θέματα που αφορούν στη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Καζακστάν.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προώθηση της οικονομικής συνεργασίας της Ελλάδας με την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.

O κ. Vassilenko προσκάλεσε τον κ. Κατρούγκαλο να επισκεφθεί επίσημα το Καζακστάν το επόμενο διάστημα. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2017.