Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για Απόδημο Ελληνισμό, Τ. Κουίκ, με Πρέσβη Γεωργίας I. Nanobashvili

Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Τ. Κουίκ, είχε χθες συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα, κ. Ioseb Nanobashvili. Κατά την εν λόγω συνάντηση συζητήθηκε η προσεχής επίσκεψη του κ. Κουίκ στην Τιφλίδα, 22-24 Ιανουαρίου και το πρόγραμμα των εκεί επαφών του.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στην Τιφλίδα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών προγραμματίζεται να έχει επαφές με τον Γεωργιανό ομόλογό του, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων ως προς τη συνεργασία μεταξύ των διασπορών των δύο χωρών, με μέλη της πολιτικής ηγεσίας της Γεωργίας, τις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Εξωτερικών και Διασποράς, καθώς και με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Στο ίδιο πλαίσιο θα απευθύνει ομιλία στο Ινστιτούτο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Τιφλίδας, το οποίο επιχορηγείται μέσω της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού.