Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
greek italian

Η Ελλάδα δεν αγωνίζεται μόνο για το εθνικό της συμφέρον. Αγωνίζεται για το συμφέρον ολόκληρης της Ευρώπης και τη διεθνή νομιμότητα.

Δεν διεκδικούμε τίποτα το οποίο δεν μας ανήκει. Αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα από εκείνο που μας αναλογεί με βάση το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.Ομιλία Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου και ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, στην τελετή ορκωμοσίας της ΚΒ Σειράς Ακολούθων Πρεσβείας

Κοινό μας συμφέρον, η ασφάλεια και η σταθερότητα στην Μεσόγειο

Διαβάστε τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Υπουργό Εξωτερικών της Λιβύης, Mohamed Taha Siala (Τρίπολη, 28 Νοεμβρίου 2016)

Μαραθώνιος: Όλα ξεκίνησαν εδώ

13 Νοεμβρίου 2016: Ο 34ος Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός συμπίπτει με μια σημαντική ιστορική επέτειο. Φέτος συμπληρώνονται 120 χρόνια από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης ιστορίας και την πρώτη διοργάνωση μαραθωνίου, ενός αγωνίσματος εμπνευσμένου από την αρχαία διαδρομή του Αθηναίου οπλίτη ημεροδρόμου μετά τη Μάχη του Μαραθώνα...

Το βραβείο «Δημήτρης Τσάτσος» στον G. Napolitano

Τη Δευτέρα 19/9/2016 πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη εκδήλωση απονομής του βραβείου «Δημήτρης Τσάτσος» στον πρώην Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας και ισόβιο Γερουσιαστή, Giorgio Napolitano.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0