Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
Η Ελλάδα στο Περού arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow 40o Διεθνές Μaria Callas Grand Prix - Opera 2017

40o Διεθνές Μaria Callas Grand Prix - Opera 2017

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017

40o Διεθνές Μaria Callas Grand Prix - Opera 2017Το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο ATHEANEUM, που εδώ και 40 χρόνια διοργανώνει το διεθνή διαγωνισμό κύρους Maria Callas GRAND PRIX για όπερα και πιάνο, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι η φετινή διοργάνωση 40th Maria Callas GRAND PRIX-OPERA θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017. Καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ώστε να προωθήσουν την τέχνη τους, να έρθουν σε επαφή με σπουδαίες προσωπικότητες της όπερας και του λυρικού τραγουδιού καθώς και να διεκδικήσουν τα προσφερόμενα βραβεία.

O φετινός διαγωνισμός, που διεξάγεται σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που φέτος τιμούν τη μνήμη της, 40 χρόνια από το θάνατό της. Μάλιστα, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, έχει ανακηρύξει το 2017 σε Έτος Μαρίας Κάλλας, προωθώντας τη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων σε παγκόσμια κλίμακα, πάντα σε συνεργασία με το ATHENAEUM.

Θα βρείτε συνημμένα τους όρους συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε επίσης την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: http://www.grandprixmariacallas.com/en/

40o Διεθνές Μaria Callas Grand Prix - Opera 2017

Join us on facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση