Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη
Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή.
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη arrow Νέα arrow Επίσκεψη Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Γενεύη και τη Λωζάννη, 11-12 Απριλίου 2016

Επίσκεψη Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Γενεύη και τη Λωζάννη, 11-12 Απριλίου 2016

Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε τη Γενεύη και τη Λωζάννη, στις 11 και 12 Απριλίου 2016, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Thomas Bach. Στη Γενεύη, ο κ. Πρόεδρος είχε, στις 11 Απριλίου, συνάντηση με τους προέδρους των ομογενειακών οργανώσεων και των φιλελληνικών συλλόγων της Ελβετίας καθώς και με διακεκριμένους ελληνιστές. Στη Λωζάννη, στις 12 Απριλίου, ο κ. Πρόεδρος κατέθεσε ανθοδέσμη στην προτομή του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος, Ιωάννου Καποδίστρια (περιοχή Ouchy) και, στη συνέχεια, επισκέφθηκε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της ΔΟΕ, κ. Bach.

Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0