Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
greek turkish
Αρχική arrow Visas

Αναλόγως της διαρκείας και του σκοπού του ταξιδιού σας στην Ελλάδα,  μπορείτε να αιτηθείτε είτε μία θεώρηση βραχείας διαρκείας παραμονής «θεώρηση Σένγκεν» ή μία θεώρηση μακράς διαρκείας παραμονής «εθνική θεώρηση» για παραμονή μεγαλύτερη των 90 ημερών.

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να διευκολύνει τους αιτούντες θεώρηση, έχει αναθέσει τη συλλογή αιτήσεων θεωρήσεων και βιομετρικών στοιχείων στo Kosmos Vize στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης και στη VFS Global στην Περιοχή της Προύσας.

Κάθε αιτών θεώρηση μπορεί να υποβάλει την αίτησή του στο κοντινότερο Κέντρο Θεωρήσεων, είτε στο Kosmos Vize, είτε στη VFS Global. Tο επιπλέον κόστος του τέλους εξυπηρετήσεως καταβάλλεται απ’ ευθείας στο Κosmos Vize και στη VFS Global και ανέρχεται σε 20 Ευρώ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +90 212 393 8290/1/2/4 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 13:30- 16:00 ή αποστέλλοντας μας e-mail στο ##0 ή στο ##2.

Αιτούντες εθνικής θεωρήσεως τύπου D μπορούν να προσέρχονται στο Γενικό Προξενείο για την παραλαβή της θεώρησής τους κάθε Δευτέρα 9:30 - 13:00.

Το Γενικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη δέχεται κοινό για ζητήματα θεωρήσεων κάθε Τρίτη 9.30 - 13:00 κατά σειρά προτεραιότητας.

Για να δείτε εάν εμπίπτετε στην Περιοχή Δικαιοδοσίας του Γενικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης παρακαλούμε πιέστε εδώ.

Εναλλακτικώς, μπορείτε, επίσης, να υποβάλετε την αίτηση θεωρήσεως, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, στην οδό Turnacıbaşı Sok. 22, Beyoğlu, 34433.

Οι Γεωργιανοί και Ουκρανοί πολίτες κάτοχοι βιομετρικών διαβατηρίων απαλλάσσονται πλέον από την υποχρέωση θεώρησης Schengen.

Οι αιτήσεις για θεωρήσεις Σένγκεν μπορούν να υποβληθούν και σε διαπιστευμένα ταξιδιωτικά γραφεία (περιοχή Κωνσταντινούπολης και περιοχή Προύσας).

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0