Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
Αρχική arrow Υπηρεσίες arrow Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις arrow Δημόσιοι Διαγωνισμοί - Προμήθειες arrow Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης για ορισμό μελών επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της υπ΄ αριθ. 1607/2017 προς υπογραφή σύμβασης, με αντικείμενο την «Προληπτική συντήρηση και άμεση αποκατάσταση βλαβών των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS)

Aνακοίνωση για διενέργεια κλήρωσης για ορισμό μελών επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της υπ΄ αριθ. 1607/2017 προς υπογραφή σύμβασης, με αντικείμενο την «Προληπτική συντήρηση και άμεση αποκατάσταση βλαβών των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) του Υπουργείου Εξωτερικών από 19/05/2017 έως 18/05/2018

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 12 Μάιος 2017