Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
Αρχική arrow Υπηρεσίες arrow Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις arrow Δημόσιοι Διαγωνισμοί - Προμήθειες arrow Ανακοίνωση για διενέργεια κλήρωσης για ορισμό μελών επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της προς υπογραφή σύμβασης με αντικείμενο "Καθημερινός καθαρισμός των χώρων της ΥΔΙΣ Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως ΔΟΣ & ΑΣ και του Γραφείου ΟΕΥ

Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016

Ανακοίνωση για διενέργεια κλήρωσης για ορισμό μελών επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της προς υπογραφή σύμβασης με αντικείμενο "Καθημερινός καθαρισμός των χώρων της ΥΔΙΣ Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως ΔΟΣ & ΑΣ και του Γραφείου ΟΕΥ Βορείου Ελλάδας, περιόδου 01.03.2016-28.02.2017