Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Γενικό Προξενείο Αδελαΐδας
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Αδελαΐδας arrow Νέα arrow Ο Πρέσβυς της Ελλάδος κος Χάρης Δαφαράνος και η κα Εύα Τ. Δαφαράνου επισκέφθηκαν επίσημα την Πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας μεταξύ 24 και 26 Ιουνίου 2015

Ο Πρέσβυς της Ελλάδος κος Χάρης Δαφαράνος και η κα Εύα Τ. Δαφαράνου επισκέφθηκαν επίσημα την Πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας μεταξύ 24 και 26 Ιουνίου 2015

Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2015

Ο Πρέσβυς της Ελλάδος κος Χάρης Δαφαράνος και η κα Εύα Τ. Δαφαράνου επισκέφθηκαν επίσημα την Πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας μεταξύ 24 και 26 Ιουνίου 2015 κατόπιν προσκλήσεως του Κυβερνήτου κου Hieu Van Le, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Πρόξενο κο. Ανδρέα Γούρα.  Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αδελαΐδα, το πρεσβευτικό ζεύγος είχε σειρά συναντήσεων με τις αρχές της Πολιτείας, Πανεπιστήμια καθώς και με την ομογένεια. Ο Κυβερνήτης κος Le παρέθεσε επίσημο γεύμα στο Κυβερνητικό Μέγαρο, όπου παρεκάθησαν ομογενειακές προσωπικότητες. Κος Πρέσβης συνάντησε τον Πολιτειακό Πρωθυπουργό κο Jay Weatherill, τον Πρόεδρο της Πολιτειακής Γερουσίας κο Russell Wortley, τον Πολιτειακό Θησαυροφύλακα κο Tom Koutsantonis, την Πολιτειακή Υπουργό Πολυπολιτισμού κα Zoe Bettison, τον ομογενή Chief Justice κο Chris Kourakis,  την εκπρόσωπο του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κα Vickie Chapman, την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας υπό την βουλευτή κα Leesa Vlahos και τον Λόρδο Δήμαρχο κο. Martin Haese.
Σε ομογενειακό πλαίσιο, κος Πρέσβυς επισκέφθηκε το ομογενειακό Κολέγιο του Αγίου Γεωργίου, το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνος, συνάντησε τον Πατέρα Διογένη Πατσούρη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νοτίου Αυστραλίας και επισκέφθηκε στο βιομηχανικό τομέα της Αδελαΐδος τρεις επιχειρήσεις ομογενειακών συμφερόντων (Trio, Samaras Group και Olympic Industries).
Κος Πρέσβυς επισκέφθηκε επίσης τα τρία Πανεπιστήμια της Αδελαΐδος. Στο Hawke Center του University of South Australia, έδωσε δημόσια διάλεξη με θέμα: “Greece and the eurozone crisis: Past, Present and Perspectives for the future”,  στο University of Adelaide δημόσια διάλεξη με θέμα: “The Philhellene spirit as a soft power dimension” και όπου επισκέφθηκε το Μουσείο Αρχαιοτήτων του Πανεπιστημίου. Στο Flinders University, ο κος Πρέσβυς απήυθυνε χαιρετισμό στο 3rd International Conference on Ageing in a Foreign Land και, στη συνέχεια, στο 11th International Conference on Greek Research, αμφότερα διοργανωθέντα από την Έδρα Ελληνικών Σπουδών Logos, του Πανεπιστημίου υπό τον Καθηγητή κο Μιχάλη Τσιανίκα και τους συνεργάτες του, Δρα Μαρία Παλακτσόγλου και Δρα Γεώργιο Κουβάλη.

004
dsc00091
dsc00218

Greece all time classic
Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0