Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
greek english
Γενικό Προξενείο Σύδνεϋ
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Σύδνεϋ arrow Νέα arrow Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας Μαΐου 2016

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας Μαΐου 2016

Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: Κάθε υποψήφιος/-ια μπορεί να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της εξέτασής του/της μπαίνοντας στην ιστοσελίδα http://www.greek-language.gr/certification/results/index.html και χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία:


α) κωδικό αριθμό εξεταστικού κέντρου,
β) κωδικό αριθμό υποψήφιου/-ας και
γ) επίθετο υποψήφιου/-ας.

- Επανεξέταση εξεταστικών τετραδίων: Σε περίπτωση αποτυχίας, κάθε υποψήφιος/-ια έχει το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμεί, να ζητήσει γραπτώς από το ΚΕΓ την επανεξέταση των εξεταστικών τετραδίων του/της. Αιτήσεις επανεξέτασης θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο φαξ 2313 331 502 έως τις 22 Αυγούστου 2016. Μετά την υποβολή της αίτησης, ο ενδιαφερόμενος/η ενδιαφερόμενη πρέπει να καταβάλει το ποσό των 60€ στον τραπεζικό λογαριασμό που θα του/της δοθεί από το ΚΕΓ.

Οι παραπάνω ανακοινώσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας http://www.greeklanguage.gr/certification/node/132 (μενού «ΝΕΑ»).

Επίσης, επισυνάπτουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επίδοση των υποψήφιων στο σύνολό τους, προκειμένου να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να προωθήσετε αναλόγως τον θεσμό της ελληνομάθειας μέσω του εξεταστικού σας κέντρου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πιστοποιητικά ελληνομάθειας για τους επιτυχόντες θα αποσταλούν στα εξεταστικά κέντρα ταχυδρομικά κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου 2016, εφόσον έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το ΚΕΓ. Στα πιστοποιητικά δεν θα εμφανίζεται το πατρώνυμο, το οποίο υπάρχει στην κατάσταση των αποτελεσμάτων.

Στατιστικά στοιχεια

Twitter Flickr Facebook LinkedIn

Greece all time classic
Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0