Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στην Καμπέρρα
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στην Καμπέρρα arrow Νέα arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ανακοινώνεται ότι οι άρρενες, γεννηθέντες το έτος 2002 (κλάση 2023) έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής το διάστημα από 2 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ανακοινώνεται ότι οι άρρενες, γεννηθέντες το έτος 2002 (κλάση 2023) έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής το διάστημα από 2 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020.

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Όσοι διαμένουν στο εξωτερικό θα απογραφούν στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές. Κατά την προσέλευσή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν πρωτότυπα και ευκρινή φωτοαντίγραφα του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου, βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ), βεβαίωσης ΑΜΚΑ (εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr), και εφόσον δε διαθέτουν κάποιο από τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά, επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.

Για την επίτευξη ταχύτερης και πληρέστερης επικοινωνίας, οι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να γνωστοποιούν κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (E-mail).

Όσοι πάσχουν από σοβαρά, και μόνο, προβλήματα υγείας επιπρόσθετα υποβάλλουν ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση, στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση. Τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά θα πρέπει να είναι θεωρημένα (Apostille) και επίσημα μεταφρασμένα.

Οι στρατεύσιμοι μπορούν να εκτυπώνουν από τη Δικτυακή Πύλη των Στρατολογικών Υπηρεσιών (www.stratologia.gr) Αποδεικτικό κατάθεσης ΔΑ πληκτρολογώντας το Στρατιωτικό Αριθμό τους ή τον Αριθμό του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητάς τους, εφόσον διαθέτουν.