Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Αρχική arrow Νέα arrow Νέα της Πρεσβείας arrow Προπαρασκευαστική συνάντηση των μελών των ομάδων εργασίας των κοινοβουλίων Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ-εν όψει της 2ης τριμερούς συνάντησης των προέδρων τους- Συμμετοχή Χ. Καφαντάρη και Δ. Σεβαστάκη, βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου (Λευκωσία, 14.09.2017)

Προπαρασκευαστική συνάντηση των μελών των ομάδων εργασίας των κοινοβουλίων Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ-εν όψει της 2ης τριμερούς συνάντησης των προέδρων τους- Συμμετοχή Χ. Καφαντάρη και Δ. Σεβαστάκη, βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου (Λευκωσία, 14.09.2017)

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017

Οι Έλληνες βουλευτές κα Χ. Καφαντάρη, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και κ. Δ. Σεβαστάκης, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων επισκέφθηκαν τη Λευκωσία, όπου εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην προπαρασκευαστική συνάντηση (14.09.2017) των μελών των ομάδων εργασίας εν όψει της 2ης τριμερούς συνάντησης των προέδρων των κοινοβουλίων Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, στις 02.11.2017. Οι Έλληνες βουλευτές αντάλλαξαν εποικοδομητικές προτάσεις με τους ομολόγους τους από την Κύπρο και το Ισραήλ, με επίκεντρο τους τομείς της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της έρευνας, της καινοτομίας και της εκπαίδευσης. Προηγήθηκε επίσκεψη των Ελλήνων Βουλευτών στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Greek News Agenda

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0