Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
greek english

Τελωνειακά

  • Για πληροφορίες σχετικά με τελωνειακά θέματα, υπηρεσίες «Ηλεκτρονικού Τελωνείου» κ.α, μπορείτε να απευθύνεστε στον σχετικό ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών (https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/). Στον ίδιο ιστότοπο διατίθεται επικαιροποιημένο «Το εγχειρίδιο των συνηθέστερων ερωτημάτων που υποβάλλονται από τους πολίτες και των αντιστοίχων απαντήσεων, σε τελωνειακά θέματα» (τρέχοντος έτους).
  • Για θέματα εκτελωνισμού αυτοκινήτων, οι Έλληνες του εξωτερικού απευθύνονται, μέσω των Προξενικών Αρχών μας στο Εξωτερικό και της Ε3 Διεύθυνσης στην Ελλάδα, στο Υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα στη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων, ΔΙΠΕΑΚ - Διεύθυνση Παρακολούθησης Ελέγχου Ανασταλτικών Καθεστώτων (Ακτή Κονδύλη 32, 185 45 Πειραιάς, τηλ: 210 4625884, fax: 210 4625182).
  • Για τακτοποίηση σχετικών οφειλών προς το Δημόσιο Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών που διαμένουν στο εξωτερικό, τα σχετικά έγγραφα αποστέλλονται από τις επιμέρους Τελωνειακές Αρχές στην Ε3 Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών και εν συνεχεία διαβιβάζονται στις Αρχές του Εξωτερικού προκειμένου να επιδοθούν στον οφειλέτη.
Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2013
Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Greek News Agenda

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0