Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις - Δηλώσεις - Ομιλίες arrow Ομιλία Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου σε εκδήλωση του ΚΕΠΑ-ΣΕΓΕ (Κιλκίς 8 Μαρτίου 2017)

Ομιλία Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου σε εκδήλωση του ΚΕΠΑ-ΣΕΓΕ (Κιλκίς 8 Μαρτίου 2017)

Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017

Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κα Κυριακή Τεκτονίδου, εκφώνησε ομιλία, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, σε εκδήλωση με θέμα: «Το γυναικείο πρόσωπο της Επιχειρηματικότητας στο Κιλκίς» που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γουμένισσας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στην ομιλία της η κα Κυριακή Τεκτονίδου επεσήμανε ότι «…κάθε γυναίκα δουλεύει σκληρά στην καθημερινότητα της, είτε ως μητέρα, είτε ως νοικοκυρά, είτε ως εργαζόμενη ή επιχειρηματίας, δίνοντας απλόχερα σε όλους όσοι βρίσκονται γύρω της ζωή, ενέργεια, ώθηση, υποστήριξη, δραστηριοποίηση, αφού η ίδια φύση, της έχει δώσει το χάρισμα να δίνει ζωή».

Την ίδια ημέρα η κα Τεκτονίδου απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.