Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις - Δηλώσεις - Ομιλίες arrow Σημεία Συνέντευξης Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον ρ/σ ALPHA RADIO 98.9 (08.06.2021)

Σημεία Συνέντευξης Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον ρ/σ ALPHA RADIO 98.9 (08.06.2021)

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021

«Χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια αλλά και συνευθύνη. Ο εμβολιασμός γίνεται όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους γύρω μας, τον οικογενειακό, τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό μας περίγυρο. Ο Πρωθυπουργός σήμερα μίλησε στη Βουλή για τα αυτονόητα, αναφερόμενος στον εμβολιασμό των υγειονομικών», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στον ρ/σ ALPHA RADIO 98.9 και στους δημοσιογράφους Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και Μαρία Νικόλτσιου.

Αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στο ΝΑΤΟ, ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι γίνεται μετά από μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη που έδειξε ότι η εξωτερική πολιτική και οι διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας είναι πολύ ισχυρές, ώστε να μην μπορούμε να καμφθούμε εύκολα από τις μονόπλευρες διεκδικήσεις της Άγκυρας. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι δείχνει και το δρόμο ότι η εξομάλυνση των σχέσεων μπορεί να έρθει μέσα από τον διάλογο.