Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις - Δηλώσεις - Ομιλίες arrow Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Wendy Morton (Αθήνα, 06.04.2021)

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Wendy Morton (Αθήνα, 06.04.2021)

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, θα έχει αύριο Τρίτη, 6 Απριλίου, συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδια για Ευρωπαϊκά θέματα, Wendy Morton, η οποία επισκέπτεται τη χώρα μας. Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, με έμφαση στα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών στη Βρετανία και των Βρετανών στην Ελλάδα, σε εφαρμογή της Συμφωνίας Αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών (αιθ. "Καποδίστριας") και θα ακολουθήσουν, περί ώρα 12:45, κοινές δηλώσεις.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία, η κάλυψη των δηλώσεων θα γίνει από την ΕΡΤ και το ΑΠΕ (είσοδος από Ζαλοκώστα).