Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις - Δηλώσεις - Ομιλίες arrow Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2018)

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2018)

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, θα υπογράψουν αύριο, Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, ώρα 11:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, Μνημόνιο Συνεργασίας με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ΥΠΕΞ.

Η εφαρμογή του Μνημονίου Συνεργασίας αναμένεται, μεταξύ άλλων, να ενισχύσει τις δυνατότητες της χώρας μας στους τομείς της εμπορικής και οικονομικής διπλωματίας, να ενισχύσει τις συνεργασίες με σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσω της ενδυναμωμένης και διευρυμένης παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό και να συμβάλλει στην προσέλκυση νέων επενδύσεων.