Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, στο Κάιρο

Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, στο Κάιρο

Παρασκευή, 05 Μάιος 2017

Ευρεία δημοσιότητα από τα αιγυπτιακά ΜΜΕ έλαβε η επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, στο Κάιρο, με σκοπό την εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης στο τρίτο Ελληνο-αιγυπτιακό Επιχειρηματικό Φόρουμ.

Η αναφορά του ότι η Αίγυπτος, την οποία ο ίδιος γνωρίζει τόσο καλά σαν να ήταν δεύτερή του πατρίδα, είναι ένας ασφαλής τουριστικός και επενδυτικός προορισμός, έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση και αποτυπώθηκε σε πολλά αιγυπτιακά έντυπα, αναρτήθηκε σε δεκάδες ιστοσελίδες και μεταδόθηκε από πολλά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.

Σημειώνεται ότι, ο ΥΦΥΠΕΞ ανταποκρίθηκε με προθυμία στο αίτημα - πρόσκληση, στο περιθώριο των άλλων επισήμων υποχρεώσεών του, να επισκεφθεί και να φωτογραφηθεί στις Πυραμίδες και στην αγορά του Αλ Χαλίλι, οι οποίοι είναι δύο κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Σημεία, εξ άλλου, που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά από τα πολλά ρεπορτάζ και οδοιπορικά που έχει καταγράψει στη δημοσιογραφική του καριέρα.


Σχετικά δημοσιεύματα στον αιγυπτιακό Τύπο