Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη Λεττονία (Ρίγα, 06.09.2017) και συμμετοχή του στην άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ε.Ε. "Gymnich" (Ταλλίν, 07-08.09.2017)

Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη Λεττονία (Ρίγα, 06.09.2017) και συμμετοχή του στην άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ε.Ε. "Gymnich" (Ταλλίν, 07-08.09.2017)

Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017

O Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Ρίγα, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Edgars Rinkēvičs, την Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λεττονίας, Inese Lībiņa-Egnere, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Māris Kučinskis.

Την Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση των ομολόγων του των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ταλλίν, στο πλαίσιο της εσθονικής Προεδρίας της Ε.Ε.

Οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Εξωτερικών πρόκειται να εστιάσουν στην Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή, στις μεθόδους εργασίας του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., στην πολιτική της Ένωσης στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο. Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα λάβει μέρος στην κοινή συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε..