Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Επισκέψεις Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε Ινδία, Σιγκαπούρη και Δημοκρατία της Κορέας (27.11 – 01.12.2017)

Επισκέψεις Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε Ινδία, Σιγκαπούρη και Δημοκρατία της Κορέας (27.11 – 01.12.2017)

Κυριακή, 26 Νοέμβριος 2017

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Ινδία, Σιγκαπούρη και Δημοκρατία της Κορέας.

Εναρκτήριο σταθμό του ταξιδιού θα αποτελέσει το Νέο Δελχί, όπου την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση με την Ινδή ομόλογό του, Sushma Swaraj ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα τον ρόλο και τις πρωτοβουλίες της Ελλάδας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου στην ανεξάρτητη δεξαμενή σκέψης Observer Research Foundation. Θα συναντηθεί επίσης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Mobashar Jawed Akbar και θα επισκεφθεί το Gandhi Smriti.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη, όπου θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του, Δρ. Vivian Balakrishnan.

Τελευταίος σταθμός του ταξιδιού του κ. Κοτζιά θα είναι η Σεούλ, όπου, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, θα συναντηθεί με την Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κορέας, Kang Kyung-wha, ενώ στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό, Lee Nak-yon. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορέας, κ.κ. Αμβρόσιο.