Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Χαιρετισμός ΑΝΥΠΕΞ, κ. Γ. Κατρούγκαλου, σε εκδήλωση για την οικονομική διπλωματία (Αθήνα, 25.04.2017)

Χαιρετισμός ΑΝΥΠΕΞ, κ. Γ. Κατρούγκαλου, σε εκδήλωση για την οικονομική διπλωματία (Αθήνα, 25.04.2017)

Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017

Την Τρίτη, 25 Απριλίου και ώρα 11:00, o Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, θα απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών, με στόχο την ανάδειξη του πλέγματος των δράσεων ενίσχυσης της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας που προγραμματίζονται για το 2017, καθώς και για όσες υλοποιήθηκαν το 2016.

Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, κ. Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος θα εστιάσει την παρέμβαση του στο συνολικό σχέδιο και στις προτεραιότητες της οικονομικής διπλωματίας. Τέλος, στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις επιμέρους δράσεις εξωστρέφειας, τόσο στον τομέα ενίσχυσης της διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, όσο και στον τομέα της ενέργειας.