Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση της «Επιτροπής για τη Μελέτη και την Προώθηση της Προστασίας Αγίου Όρους και λοιπών ζητημάτων Αθωνικής Πολιτείας» υπό την προεδρία ΥΦΥΠΕΞ Κ. Τσιάρα

Πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση της «Επιτροπής για τη Μελέτη και την Προώθηση της Προστασίας Αγίου Όρους και λοιπών ζητημάτων Αθωνικής Πολιτείας» υπό την προεδρία ΥΦΥΠΕΞ Κ. Τσιάρα

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Τσιάρας, προήδρευσε στη συνεδρίαση της «Επιτροπής για τη Μελέτη και την Προώθηση της Προστασίας Αγίου Όρους και λοιπών ζητημάτων Αθωνικής Πολιτείας», η οποία αποτέλεσε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στην Ιερά Κοινότητα και την Ελληνική Πολιτεία.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν: ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης και ο Υφυπουργός ΕΣΠΑ, Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο διοικητής Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου και μέλη της Ιεράς Κοινότητας.