Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Πρόγραμμα επισκέψεων ΥΦΥΠΕΞ κ. Δ. Δόλλη (Γερμανία, Κων/πολη 26-30.11.2010)

Πρόγραμμα επισκέψεων ΥΦΥΠΕΞ κ. Δ. Δόλλη (Γερμανία, Κων/πολη 26-30.11.2010)

Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2010

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δόλλης θα μεταβεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Βερολίνο για να συμμετάσχει σε ημερίδα με θέμα τις ελληνο-γερμανικές σχέσεις που διοργανώνει το Ίδρυμα Friedrich Ebert. Παράλληλα, θα έχει συναντήσεις με την Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας-Γερμανίας της Ομοσπονδιακής Βουλής, τον Ομοσπ. Υφυπουργό Παιδείας κ. Thomas Rachel, τον Ομοσπ. Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Werner Hoyer, τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος κ. Frank-Walter Steinmeier καθώς και ομογενειακούς φορείς.

Στη συνέχεια, στις 28 και 29 του μηνός ο κ. Δόλλης θα βρίσκεται στο Μόναχο όπου θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που πραγματοποιείται για να τιμηθούν οι Έλληνες Μετανάστες στο πλαίσιο συμπλήρωσης 50 χρόνων από την υπογραφή του Γερμανο-Ελληνικού Συμφώνου προσέλκυσης Εργατών το 1960. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με ομογενειακούς φορείς και με το Συντονιστικό Όργανο Ομοσπονδιών Ευρώπης.

Τέλος, στις 30 Νοεμβρίου ο κ. Υφυπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στη Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, (Θρονική Εορτή του Ιδρυτού του Αποστόλου Ανδρέα).