Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Πρόγραμμα επίσκεψης Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτων, 21.4.2015)

Πρόγραμμα επίσκεψης Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτων, 21.4.2015)

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου, δεύτερη μέρα της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συναντηθεί με ηγετικά στελέχη των δύο Νομοθετικών Σωμάτων των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της ελληνικής πρωτοβουλίας για την προστασία των υπό διωγμό χριστιανικών κοινοτήτων και των άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων στη Μέση Ανατολή, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Οργάνωσης Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Διακονίες (IOCC).

Εν συνεχεία, ο κ. Κοτζιάς θα επισκεφθεί το Harvard Center for Hellenic Studies, καθώς και την έκθεση, υπό τον τίτλο «Συναγωνιστής», που διοργανώνεται, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας, στην Washington Hebrew Congregation σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Προβολής και η οποία έχει θέμα τη συμμετοχή των Ελλήνων Εβραίων στην Αντίσταση.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν του από τους εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων A.H.I., AHEPA και την Coordinated Effort for Hellenes.