Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή Αν. Γ.Γ. ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου, στις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης & 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή Αν. Γ.Γ. ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου, στις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης & 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017

Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κα  Κυριακή Τεκτονίδου, παρέστη την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 σε   εκδήλωση στο Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης), για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην οποία συμμετείχαν οι χορωδίες της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, του Σωματείου Ειδικής Αγωγής '"Η Ζωή", του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία "Ο Κύκλος", του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Εταιρείας ALZHEIMER και Συγγενών Διαταραχών.

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, η κα Τεκτονίδου παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές Επετείους της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου  που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια η κα Τεκτονίδου συμμετείχε σε εορταστικές εκδηλώσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Γ΄ Σώματος Στρατού.