Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή ΑΝΥΠΕΞ κ. Γ. Κατρούγκαλου σε Διεθνές Συνέδριο για την ευρωπαϊκή πορεία της Γεωργίας-Διμερείς επαφές

Συμμετοχή ΑΝΥΠΕΞ κ. Γ. Κατρούγκαλου σε Διεθνές Συνέδριο για την ευρωπαϊκή πορεία της Γεωργίας-Διμερείς επαφές

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλος αναχωρεί σήμερα για το Βατούμι της Γεωργίας ώστε να συμμετάσχει στο 14ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνεται στην πόλη με θέμα «Η ευρωπαϊκή πορεία της Γεωργίας -Εξασφαλίζοντας την περιφερειακή σταθερότητα».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός θα παρέμβει την πρώτη ημέρα του συνεδρίου με θέμα την Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Ασφάλεια, μετά και την πρόσφατη προσχώρηση της Γεωργίας στην Ενεργειακή Κοινότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει διμερείς επαφές με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Mikheil Janelidze, τον Υπουργό Επικρατείας για Ευρωπαϊκά Θέματα κ. Victor Dolidze και τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Genadi Arveladze, ο οποίος είναι συμπρόεδρος της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Γεωργίας που συνεδρίασε στο τέλος Μαίου στην Αθήνα.