Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή Γ.Γ.ΔΟΣ&ΑΣ σε Διεθνές Συνέδριο παρουσίασης Στρατηγικού Σχεδίου Ιρακινού Υπουργείου Ηλεκτρισμού (Κων/πολη, 1-2.02.11)

Συμμετοχή Γ.Γ.ΔΟΣ&ΑΣ σε Διεθνές Συνέδριο παρουσίασης Στρατηγικού Σχεδίου Ιρακινού Υπουργείου Ηλεκτρισμού (Κων/πολη, 1-2.02.11)

Παρασκευή, 28 Ιανουάριος 2011

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος θα ηγηθεί ολιγομελούς επιχειρηματικής αποστολής που θα συμμετάσχει σε συνέδριο για την παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου (Master Plan) του Ιρακινού Υπουργείου Ηλεκτρισμού για το χρονικό διάστημα 2010-2030. Το συνέδριο, που θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 2011, συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Ηλεκτρισμού του Ιράκ, η εταιρεία συμβούλων Parsons Brinckerhoff και το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α. (Πρεσβεία Η.Π.Α. στη Βαγδάτη). Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και οι εισηγήσεις των συντακτών του Στρατηγικού Σχεδίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την ανάπτυξη του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας στο Ιράκ και να έχουν επαφές με Ιρακινούς αξιωματούχους, με τους οποίους θα μπορέσουν να συζητήσουν για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν στο πλαίσιο της υλοποίησης του master plan.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.iraqelectricitymasterplan.com/

Στο περιθώριο του εν θέματι συνεδρίου, ο κ. Παπαδόπουλος θα εκφωνήσει, την Τρίτη 1η Φεβρουρίου, ομιλία στο Πανεπιστήμιο "Kadir Has" με θέμα "The crisis in the Eurozone - The case of Greece".