Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συμμετοχή ΥΦΥΠΕΞ, Τ. Κουίκ, στο “Bled Strategic Forum” και στην άτυπη Συνάντηση ΥΠΕΞ Διαδικασίας Συνεργασίας Ν.Α. Ευρώπης (Bled, 04-05.09.2017)

Συμμετοχή ΥΦΥΠΕΞ, Τ. Κουίκ, στο “Bled Strategic Forum” και στην άτυπη Συνάντηση ΥΠΕΞ Διαδικασίας Συνεργασίας Ν.Α. Ευρώπης (Bled, 04-05.09.2017)

Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, μεταβαίνει σήμερα στη Σλοβενία, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του «Bled Strategic Forum». Ο κ. Υφυπουργός θα είναι ένας εκ των ομιλητών σε πάνελ με θέμα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται στην περιοχή της Ν. Μεσογείου. Στο περιθώριο της Διεθνούς Διασκέψεως, ο κ. Κουίκ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Σλοβένο Υπουργό αρμόδιο για τη Διασπορά,  κ. Zmavc, την Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, κα Loiseau, την Υφυπουργό Εξωτερικών της Κολομβίας, κα Jaramillo, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο, κ. Sijilmassi.

Τέλος, αύριο, ο κ. Υφυπουργός πρόκειται να μετάσχει στην Άτυπη Συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Ν.Α. Ευρώπης, η οποία διοργανώνεται στην ίδια πόλη από την Σλοβενική Προεδρία της εν λόγω πρωτοβουλίας.