Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Α. Διαματάρη με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά, κ. Σωτήριο (ΥΠΕΞ, 5.9.2019)

Συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Α. Διαματάρη με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά, κ. Σωτήριο (ΥΠΕΞ, 5.9.2019)

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά, κ. Σωτήριο, είχε σήμερα ο Υφυπουργός, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ουκρανία.

Κατά τη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε  σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα καθώς τους δύο άνδρες συνδέει μακρόχρονη φιλία, συζητήθηκαν θέματα της Αρχιεπισκοπής αλλά και γενικότερα της ομογένειας  στον Καναδά.

Ο κ. Υφυπουργός συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την αναβάθμιση της Μητροπόλεως σε Αρχιεπισκοπή Καναδά και ο Αρχιεπίσκοπος με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του για την υπουργοποίηση του κ. Διαματάρη, ευχόμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που έχει αναλάβει για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Ο  Α. Διαματάρης τόνισε τέλος στον Αρχιεπίσκοπο Σωτήριο ότι η πολιτεία θα είναι σταθερά  στο πλευρό του.