Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Α. Διαματάρη, με τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Α. Δρακόπουλο (29 Αυγούστου 2019)

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

«Ειδικού βάρους και σημασίας», χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Διαματάρης με τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέα Δρακόπουλο.

«Ως γνωστόν, ο κ. Δρακόπουλος είναι απόδημος Έλληνας που διαμένει στη Νέα Υόρκη το μεγαλύτερο διάστημα, του οποίου η δράση για την Ομογένεια και την Ελλάδα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος συζητήσαμε αφενός τη δράση και τα σχέδιά του στην Ελλάδα και αφετέρου και σε μεγαλύτερη έκταση θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό της Νέας Υόρκης», δήλωσε ο κ. Διαματάρης.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» υπογράμμισε την πρόθεσή του να συζητήσει οποιαδήποτε σοβαρή γενικότερου ενδιαφέροντος πρωτοβουλία του παρουσιαστεί, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν την Ομογένεια της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Δρακόπουλος δήλωσε επίσης ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει ο κ. Υφυπουργός και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του.