Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, με την Πρέσβη της Κούβας, Zelmys María Domínguez Cortina (ΥΠΕΞ, 22.11.2019)

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, με την Πρέσβη της Κούβας, Zelmys María Domínguez Cortina (ΥΠΕΞ, 22.11.2019)

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, στο γραφείο του με την Πρέσβη της Κούβας,  Zelmys María Domínguez Cortina.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν, εκτενώς, θέματα που άπτονται του διμερούς θεσμικού πλαισίου συνεργασίας των δύο χωρών, με στόχο τον εμπλουτισμό του, καθώς και οι προοπτικές ενίσχυσης των διμερών εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων. Συζητήθηκε η διοργάνωση ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στην Κούβα, με έμφαση στους τομείς των ΑΠΕ, τουρισμού, βιοτεχνολογίας κλπ.


Η Πρέσβης της Κούβας ενημέρωσε για τις συμφωνίες που έχουν συνάψει οι δύο χώρες στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Παιδεία,  αλλά και αυτές που εκκρεμούν στον τομέα της Υγείας, της Δικαιοσύνης και του Τουρισμού.