Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με το Προεδρείο των Σιιτών Μουσουλμάνων Ελλάδας (Αθήνα, 29.05.2019)

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με το Προεδρείο των Σιιτών Μουσουλμάνων Ελλάδας (Αθήνα, 29.05.2019)

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο των Σιιτών Μουσουλμάνων Ελλάδας. Στην συζήτηση, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν, εν συντομία, σε ζητήματα της σιιτικής κοινότητας που διαβιοί στην Ελλάδα, σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας στις χώρες της περιοχής, καθώς και στην διημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τη θρησκευτική διπλωματία, στις 28.2.2019.

Ο κ. Υφυπουργός σημείωσε την ανάγκη για συνεχή συνεργασία, η οποία θα διασφαλισθεί μέσω του ειδικού κέντρου που θα ιδρυθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, και τόνισε την σημασία προαγωγής της θρησκευτικής ελευθερίας και σεβασμού των πολιτιστικών μνημείων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Το Προεδρείο προσκάλεσε τον κ. Υφυπουργό να παρακαθίσει σε εορταστικό γεύμα που παρατίθεται στο πλαίσιο της εορτής του Ραμαζανίου (Iftar), στις 30.05.2019.

Συμφωνία των Πρεσπών - Απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα πολιτών
Επιστημονική Ημερίδα/Συμφωνία των Πρεσπών: Νομικά Ζητήματα
Η Συμφωνία των Πρεσπών
(το κείμενο)
Τhe Prespa Agreement
(the official text)
Climate Change Impacts on Cultural Heritage
International Conference
June 21-22, 2019
Work and Holiday Visa
Work and Holiday Visa
η Ευρώπη σου Εθνική Έκθεση Διαβούλευσης για το μέλλον της Ευρώπης
Εθνική Έκθεση
Δημόσιοι Διαγωνισμοί Διαύγεια: Υπουργείο Εξωτερικών - Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο
Golden Visa Programme
Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece
Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube Τελευταία νέα σε RSS