Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως και Επίτροπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Αμμάν της Ιορδανίας (Αθήνα, 28.11.2018).

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως και Επίτροπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Αμμάν της Ιορδανίας (Αθήνα, 28.11.2018).

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Μπόλαρης δέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως και Επίτροπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Αμμάν της Ιορδανίας, κ. Χριστόφορο.

Ο κ. Υφυπουργός αφού συνεχάρη τον Πατριαρχικό Επίτροπο για την εκλογή του ως Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως, με έδρα το Αμμάν, χαιρέτισε την εξαιρετικά δημιουργική δράση του, και επεσήμανε το διαρκές ενδιαφέρον της Ελληνικής Πολιτείας για την υποστήριξη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Μητρόπολης Αμμάν.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόφορος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει, μεταξύ άλλων για θέματα λειτουργίας της Μητρόπολης Αμμάν.