Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τoν Περιφερειακό Διευθυντή της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, κ. Regis Savioz (Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2018).

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τoν Περιφερειακό Διευθυντή της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, κ. Regis Savioz (Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2018).

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, δέχθηκε σήμερα τον Περιφερειακό Διευθυντή της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, κ. Regis Savioz, από το Παρίσι.

Ο κ. Savioz συνοδεύετο από την αποχωρούσα Διευθύντρια του Γραφείου Αθηνών, Sari Nissi, την διάδοχο αυτής, Monica Zanarelli, και τον Νομικό Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Καζάνα.

Ο κ. Μπόλαρης συνεχάρη την αποχωρούσα Διευθύντρια της Αποστολής του Ερυθρού Σταυρού για την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα στο έργο της και καλωσόρισε την διάδοχό της, στην οποία ευχήθηκε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Επίσης, ευχαρίστησε τον Περιφερειακό Διευθυντή για την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού και την αγαστή συνεργασία του με τις ελληνικές Αρχές, συνεργασία η οποία θα συνεχισθεί και θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.