Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μ. Μπόλαρη, με τoν Αποστολικό Νούντσιο της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα (Αθήνα, 11.10.2018)

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μ. Μπόλαρη, με τoν Αποστολικό Νούντσιο της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα (Αθήνα, 11.10.2018)

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, δέχθηκε, σήμερα, εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αποστολικό Νούντσιο της Αγίας Έδρας στην Ελλάδα, Αρχιεπίσκοπο Savio Hon Tai-Fai.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών επιδοκίμασε το φιλανθρωπικό έργο στην Ελλάδα της Καθολικής Εκκλησίας και την προσφορά της στους πρόσφυγες δια των μη κυβερνητικών, φιλανθρωπικών οργανώσεων “Caritas Hellas” και “Caritas Athens” και ενημέρωσε τον Νούντσιο της Αγίας Έδρας για τις επικείμενες επισκέψεις του στην περιοχή Reggio Calabria της Νότιας Ιταλίας, όπου μετοίκησαν Έλληνες τον 18ο αιώνα, και στα εκεί ελληνόφωνα χωριά, καθώς και στην Βενετία, όπου εδρεύει το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Savio Hon Tai-Fai ενημέρωσε τον κ. Μπόλαρη για θέματα λειτουργίας των καθολικών εκκλησιών και των δύο ιδιωτικών καθολικών σχολείων στην Ελλάδα.