Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Συναντήσεις - Δράσεις - Συμμετοχές arrow Υπογραφή Πρωτοκόλλου Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Αιγύπτου (23.11.2010, 11:00)

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Αιγύπτου (23.11.2010, 11:00)

Τρίτη, 23 Νοέμβριος 2010

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, ώρα 11 π.μ., στο Υπουργείο Εξωτερικών (Ακαδημίας 1, 6ος όροφος), ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Σπύρος Κουβέλης και ο Υφυπουργός Επικρατείας της Αιγύπτου, αρμόδιος για θέματα συνεργασίας με τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης και την Ε.Ε., κ. Mustafa Abdou Mohamad Eisa, θα υπογράψουν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής (ΜΔΕ) Ελλάδος – Αιγύπτου.

Με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου ολοκληρώνονται οι διήμερες εργασίες της ΜΔΕ, που αφορούν στη συνεργασία των δύο χωρών στους τομείς των επενδύσεων, του τουρισμού, της ενέργειας (φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας), των κατασκευών, των νέων τεχνολογιών (πληροφορική-τηλεπικοινωνίες), των τραπεζικών υπηρεσιών, των μεταφορών (οδικές, θαλάσσιες, αερομεταφορές), του περιβάλλοντος, της διαχείρισης υδάτινων πόρων και υγρών αποβλήτων και, τέλος, της μορφωτικής και επιστημονικής συνεργασίας.