Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Πρώτο Θέμα arrow Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε δημοσιογράφους κατά την έξοδο του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό (Crans-Montana, 01.07.2017)

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε δημοσιογράφους κατά την έξοδο του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό (Crans-Montana, 01.07.2017)

Σάββατο, 01 Ιούλιος 2017

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε συνέχεια συνάντησης με Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ, A. Guterres (Crans-Montana, 30.06.2017)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ήταν εποικοδομητική η παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ κ. Guterres εδώ στην Crans-Montana;

ΚΟΤΖΙΑΣ: Ο κ. Guterres είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα στη διεθνή σκηνή. Πρέπει να σας πω ότι εγώ ένιωσα τυχερός που μπορέσαμε χθες να συνεργαστούμε σε μία πάρα πολύ καλή κατεύθυνση για το Κυπριακό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα προχωρήσει η διαδικασία κ. Υπουργέ ;

ΚΟΤΖΙΑΣ: Η διαδικασία θα προχωρήσει. Τη Δευτέρα έχουμε εμείς τη συνέχεια. Έχουμε πει να απαντηθούν δύο θεμελιακά ερωτήματα και να σπάσουμε αυτά τα ερωτήματα σε σειρά απαντήσεων. Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει στην ομάδα μας, την Ελληνική Αντιπροσωπία, αλλά και στην Κυπριακή Αντιπροσωπία, πάρα πολλή και σκληρή δουλειά. Όμως, όπως ξέρετε, δεν φοβόμαστε τη σκληρή δουλειά, αρκεί να είναι χρήσιμη για τη χώρα.