Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
greek english french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Πρώτο Θέμα arrow Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά με Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας Giorgi Kvirikashvili (Ν. Υόρκη 27.09.15)

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά με Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας Giorgi Kvirikashvili (Ν. Υόρκη 27.09.15)

Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

Πραγματοποιηθείσα συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά με Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας Giorgi KvirikashviliΟ Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Ν. Υόρκη, είχε, σήμερα, συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας, κ. Giorgi Kvirikashvili.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ.κ. Κοτζιάς και Kvirkashvili συζήτησαν για θέματα διμερούς συνεργασίας, ενώ εξέτασαν και ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, όπως η προσφυγική και η μεταναστευτική κρίση και η αναζωπύρωση της έντασης στην περιοχή του Νοτίου Καυκάσου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε ζητήματα που άπτονται της συνεργασίας της Γεωργίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.