Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
greek german
Η Πρεσβεία
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Η Πρεσβεία arrow Νέα arrow Επίσκεψη ΑΝΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλου και Γερμανού Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων M. Roth στην Documenta 14

Επίσκεψη ΑΝΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλου και Γερμανού Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων M. Roth στην Documenta 14

Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλος και ο Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανίας κ. Michael Roth, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο του Kassel κ. Bertram Hilgen και τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Αλέξανδρο Μοδιάνο επισκέφθηκαν το πρωί χώρους της έκθεσης Documenta 14 στο Ωδείο Αθηνών. Στη συνάντηση ήταν παρούσα η διευθύνουσα σύμβουλος της Documenta 14 κα Annette Cullencampf και ο Γερμανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Peter Schoof.

H έκθεση στο Ωδείο Αθηνών εκτείνεται σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτηρίου και εκπροσωπούνται όλες οι εκφάνσεις του εικαστικού κόσμου (ζωγραφική, γλυπτική, performance κ.α.).

Οι κ.κ. Κατρούγκαλος και Roth, σε κοινό τους άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Καθημερινή» με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης Documenta 14, τονίζουν το ρόλο που μπορεί να παίξει ο πολιτισμός στην προσπάθεια αναζωογόνησης του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, ως ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αύριο το πρωί σε ειδική εκδήλωση στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) από τους Πρόεδρους της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Frank-Walter Steinmeier.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0