Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη arrow Ανακοινώσειςarrow Πρόγραμμα Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της ΓΣ ΟΗΕ (Νέα Υόρκη, 22.09.2016)

Πρόγραμμα Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της ΓΣ ΟΗΕ (Νέα Υόρκη, 22.09.2016)

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα συναντηθεί αύριο, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ, κ. Nikola Poposki.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει, στη συνέχεα, στις συναντήσεις του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο του Ιράν, κ. Hassan Rouhani και το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Ban Ki-moon.

Ο κ. Κοτζιάς θα λάβει μέρος στη Σύνοδο της Ολομέλειας της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες του Έλληνα Πρωθυπουργού, καθώς και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει αργότερα συνάντηση με εβραϊκές οργανώσεις των ΗΠΑ και θα συμμετάσχει σε συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Τέλος, ο κ. Κοτζιάς θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό στο επίσημο δείπνο που παραθέτουν προς τιμήν του εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων.

Join us on Facebook Follow @GRUN_NY

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

70 χρόνια UN

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλημάτων

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση