Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη arrow Ανακοινώσειςarrow Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βολιβίας, D. Choquehuanca Céspedes (Νέα Υόρκη, 20.9.2016)

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βολιβίας, D. Choquehuanca Céspedes (Νέα Υόρκη, 20.9.2016)

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βολιβίας, κ. David Choquehuanca Céspedes.

Κατά τη συνάντησή τους, οι δύο Υπουργοί συζήτησαν ζητήματα αμοιβαίου και διεθνούς ενδιαφέροντος και εξέτασαν τις υφιστάμενες δυνατότητες ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας.

Oι δύο Υπουργοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την ελληνική πρωτοβουλία για την σύσταση ενός Οργανισμού, του GC10, που θα συγκεντρώνει τους δέκα αρχαιότερους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Βολιβίας. Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς απηύθυνε πρόσκληση στον Βολιβιανό ομόλογό του για να λάβει μέρος σε Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, υπό το συγκεκριμένο σχήμα, στην Αθήνα, κατά το προσεχές διάστημα.

Join us on Facebook Follow @GRUN_NY

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

70 χρόνια UN

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλημάτων

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση