Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη arrow Ανακοινώσειςarrow Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Al-Thani (Νέα Υόρκη, 21.09.2016)

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Al-Thani (Νέα Υόρκη, 21.09.2016)

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani.

Οι δύο Υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις για περιφερειακά και διεθνή θέματα, διερεύνησαν δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας και συζήτησαν θέματα ανταλλαγής υποψηφιοτήτων σε διεθνείς οργανισμούς.

Ο κ. Κοτζιάς ενημέρωσε τον ομόλογό του για τα αποτελέσματα της πρόσφατης Διάσκεψης της Ρόδου για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα και γνωστοποίησε την κοινή βούληση των συμμετεχόντων κρατών για τη συμπερίληψη των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου στην επόμενη Διάσκεψη, που αναμένεται να διοργανωθεί στη Ρόδο τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Υπουργός Εξωτερικών απηύθυνε, τέλος, πρόσκληση στον ομόλογο του να επισκεφθεί την Αθήνα και επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης του πολιτικού διαλόγου και διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών.

Join us on Facebook Follow @GRUN_NY

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

70 χρόνια UN

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλημάτων

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση