Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στην Πρώην Γιουγκοσλαβική ∆ημοκρατία της Μακεδονίας arrow Νέα του Γραφείου Συνδέσμου Σκοπίωνarrow Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κ. N. Poposki, στο πλαίσιο των εργασιών της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες, 20.05.2016)

Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κ. N. Poposki, στο πλαίσιο των εργασιών της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες, 20.05.2016)

Παρασκευή, 20 Μάιος 2016
Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, είχε σήμερα κατ´ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογο του της ΠΓΔΜ, κ. Nikola Poposki, στο πλαίσιο της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, που εγκαινιάστηκαν το 2015 με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού και ειδικότερα στα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου διαπραγματεύσεων που διεξήχθη στα Σκόπια τον περασμένο Απρίλιο, καθώς και στην επιχειρησιακή συνέχεια που πρέπει να δοθεί ενόψει του προσεχούς γύρου των Αθηνών, τον επόμενο μήνα. Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της διαδικασίας.

Ο κ. Υπουργός ζήτησε τις απόψεις του συνομιλητή του για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην ΠΓΔΜ, εκφράζοντας την ελπίδα για μια γρήγορη επιστροφή στην ομαλότητα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές πολιτικές αξίες και την αναγκαία επίδειξη κουλτούρας συμβιβασμού εκ μέρους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, προς όφελος όχι μόνο της ίδιας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της ΝΑ Ευρώπης.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση