Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στο Ιράν arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά στο Ιράν (Τεχεράνη, 29.11-30.11.2015)

Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά στο Ιράν (Τεχεράνη, 29.11-30.11.2015)

Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη, από τις 29 έως τις 30 Νοεμβρίου 2015, στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Μάρδα, την Υφυπουργό Βιομηχανίας, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη και αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών.

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Ιράν, Dr. Hassan Rouhani και θα έχει συνάντηση με τον Ιρανό Υπουργό Εξωτερικών, κ. Mohammad Javad Zarif, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου. Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, στη συνέχεια, με τον Πρόεδρο του Ιρανικού Κοινοβουλίου, Dr. Ali Ardeshir Larijani και θα παραστεί σε εκδήλωση της Ελληνικής Πρεσβείας, παρουσία των μελών της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής, καθώς και Ιρανών αξιωματούχων και επιχειρηματιών.

Τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον Υπουργό Πετρελαίου, κ. Bijan Namdar Zanganeh και τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Abbas Ahmad Akhoundi.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα απευθύνει, τέλος, χαιρετισμό σε Ημερίδα με θέμα «Iran-Greece Forum: Undiscovered Opportunities» και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης σχετικά με τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, στην παρούσα περιφερειακή και διεθνή συγκυρία.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση