Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
Η Ελλάδα στο Ιράκ arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με ΥΠΕΞ Ιράκ, Dr. Al-Jaafari, στο πλαίσιο της 4ης Υπουργικής Συνόδου Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αραβικού Συνδέσμου (Κάιρο, 20.12.16)

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με ΥΠΕΞ Ιράκ, Dr. Al-Jaafari, στο πλαίσιο της 4ης Υπουργικής Συνόδου Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αραβικού Συνδέσμου (Κάιρο, 20.12.16)

Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016
Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, είχε σήμερα συνάντηση με τον Ιρακινό ομόλογό του, Dr. Al-Jaafari, στο πλαίσιο της 4ης Υπουργικής Συνόδου Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αραβικού Συνδέσμου (Κάιρο, 20.12.2016).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν επίκαιρα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και πιο συγκεκριμένα, ο Ιρακινός ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον κ. Κοτζιά για τις συνθήκες που επικρατούν στη Μοσούλη και ιδίως, για τις υφιστάμενες προοπτικές ανοικοδόμησης της πόλης, καθώς και για τις δυνατότητες διοχέτευσης ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της.

Επιπλέον, αμφότεροι οι Υπουργοί εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την αποσταθεροποιητική δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Τέλος, ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε, από πλευράς του, ότι προτίθεται να επισκεφθεί τη Βαγδάτη κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση